Knoll stol

Ett etablerat designhus 

Knoll är ett etablerat designhus som sedan början av 1900-talet har samarbetat med samtidens mest framgångsrika designers och står bakom flera välkända designklassiker. I Mariellas breda utbud från detta varumärke hittar du flera av dessa klassiker.

Flera stora klassiker

Eero Saarinens Tulip-serie erbjuder två olika stolar, Tulip armless chair och Tulip arm chair. Båda finns i flera färgvarianter samt med olika val för den klädda sitsen. Andra kända klassiker är Barcelona fåtöljen, en läderklädd loungfåtölj med underrede av förkråmat stål som går att få i en mängs olika utföranden. En annan kändis i stål är Platner-serien som med sitt unika uttryck består av sammansvetsade stålstänger. Tack vara sin fantastiska komfort fungerar Platner stolarna lika bra att använda som matstol eller som skrivbordsstol. Vill man ha en komplett  grupp finns både matbord och soffbord i samma serie.

Flera av dessa fantastiska möbler går att beställa med personliga val så som olika bordsskivor av marmor, laminat eller exklusivt träslag eller textilier för stolar och fåtöljer.