VISAR 1-24 (91)1 2 3 4 Sista 100 per sida

EXKLUSIV FOTOKONST

EXKLUSIV FOTKONST FRÅN SLIM AARON OCH GETTY IMAGES

Sätt stilen på väggarna med Fotokonst. Hos Mariella hittar du ett brett urval av exklusiv fotokonst online från bland annat Getty Images och den amerikanska populära fotografen Slim Aarons (1916-2006). Slim Aarons gjorde sig främst känd på att fota vackra människor i priviligierade och exklusiva miljöer. Han anses idag vara en av de mest inflytelserika fotograferna av sin tid. Du hittar fotokonst i vintage, svart-vitt, fotokonst med kändisar. Vill du ha unik och exklusiv fotkonst som sticker ut på väggen så har vi utbudet för dig. 

EKLUSIV FOTOKONST MED CERTIFIKAT OCH INRAMNING (OM DU VILL)

All Slim Aarons fotokonst är präglad med ”Getty Images Archives” och äkthetsbevis medföljer. Alla våra motiv inom den här typen av exklusiv fotokonst kommer med äkthetsbevis och certifikat så att du kan känna dig säker på att du får det du betalar för. med andra ord så erbjuder vi exklusiv fotokonst som bara producerats i ett fåtal upplagor. 

HUR FRAMSTÄLLS MARIELLAS FOTOKONST

Utifrån färgfotografierna och de svartvita originalnegativen trycks dessa foton i mörkerrum hos Getty Images Archive. För att representera originalfotografiernas färger och för bästa möjliga klarhet trycks motiven med pigmenttryck eller på RC-papper. Pigmenttryck har ett bredare utbud av färgmöjligheter jämfört med C-Type, vilket ger ett levande färgdjup och är i allt högre graden den metoden som professionella fotografer väljer. All Slim Aarons fotokonst är präglad med ”Getty Images Archives” och äkthetsbevis medföljer. Observera att printets storlek kan skilja på några centimeter mot vad som uppges, detta för att kunna behålla bildens proportioner och för att slippa beskära i motivet.

Du kan välja mellan att beställa enbart motivet, få tavlan levererad komplett med klassisk inramning eller monterad på akrylglas (plexi). Köp vår fotkonst online eller i butik (borås).