Karriär

mariella.fritidsfabriken.f

Som ett växande företag utvecklas vi alltid, strävar alltid efter förbättring och försöker alltid rekrytera passionerade, ärliga, kreativa och hårt arbetande individer till vår verksamhet.

Mariella Interiors är ett familjeföretag som grundades 1978, en verksamhet med lång och gedigen kunskap och erfarenhet. Som en person i vårt team är det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekter av vår affärsverksamhet – Vill du bli en i vårt team?

Vi letar inte i första hand efter erfarenhet, men passion är ett absolut måste. Om du delar vår kärlek till design, uppskattar vackra saker och har känsla för service utöver det vanliga, skulle vi gärna höra från dig. Vänligen maila oss ditt brev och CV till work@mariellastore.se

-----

INREDNINGSSÄLJARE EXTRA - TILL MARIELLA STORE 

Mariella Interiors är ett familjeägt inredningsföretag som grundades 1978,en verksamhet med lång och gedigen kunskap. Som en person i vårt teamär det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Vi är ett litet tajt team med stora drömmar och visioner därför är det viktigt att du trivs i en mindre grupp samt förstår att kommunikationär A & O. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekterav vår affärsverksamhet.

Just nu söker vi dig som vill jobba extra i vår butik. Vi söker dig som kan jobba 1-3 dagar. Du behöver vara tillgänglig minst två helger i månadensamt under jultider. Som butikssäljare på Mariella kommer du först och främst hjälpa våra kunder i butik. Du ansvarar även under dina passför städning av våra ytor,kassa samt upplock och avstämning av inleveranser. Hos oss är det mycket viktigt att du har en hög servicekänsla, alltid seroch tar emot våra kunder på bästa sätt. Vi värdesätter att du har visstintresse, öga för inredning samt erfarenhet av butiksarbete och/ellerinredning. Du har en hög arbetsmoral samt är flexibel och kommunikativ.Du har en gymnasieexamen och är flytande i tal och skrift i svenska.Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller efter överenskommelse.

-----

INREDNINGSARKITEKT/INREDNINGSDESIGNER - TILL MARIELLA STUDIO

Mariella Interiors är ett familjeägt inredningsföretag som grundades 1978,en verksamhet med lång och gedigen kunskap. Som en person i vårt teamär det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Vi är ett litet tajt team med stora drömmar och visioner därför är det viktigt att du trivs i en mindre grupp med familjär känsla samt förstår att kommunikationär A & O. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekterav vår affärsverksamhet.

Mariella Studoi är en inredningsbyrå som levererar unika inredningskoncept till både offentliga samt privata miljöer. Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder med allitfrån badrumsinredningar till platsbyggda kök.

Vi söker dig som är en driven, självständig och proaktiv person med positiv energi och som delar vår passion för inredning och med ambitionen att alltid leverera service i världsklass. För oss är det viktigt att man ser lösningar och att kunden alltid är i fokus. Vi ser att du drivs av kreativa utmaningar och mindset att ingenting är omöjligt.

Arbetet som inredningsarkitekt/designer hos oss innebär att man jobbar både på egen hand samt i grupp. Det krävs att du är självständig och har lätt för att driva egna projekt framåt då ditt arbete varierar mellan det kreativa arbetet, ritningar och dokumentation, budgetering, projektledning samt leverans. Du ansvarar även för dialogen med hantverkare. 

Du som designer/arkitekt skapar helhetskoncept med alltifrån färgsättning till möbler ibland på egen hand och ibland i grupp. Det ställs höga krav att du kan jobba brett med olika varumärken samt material som är anpassat för varje uppdrags unika förutsättningar. Du rapporterar och jobbar tillsammans med vår creative director. 

Denna tjänst ställer stora krav på att du är intiativtagande samt stresstålig och snabbt kan ställa om mellan de olika projketen som oftast drivs parallellt. Vi ser att du har erfarenhet av likanande tjänster och minst 2 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver felfritt på svenska samt engelska. Du innehar B-körkort. Vi ställer inget krav på att du har rätt utbildning utan vi söker främst efter erfarenhet och du som har ambition och vilja. 

Arbetsplats: Mariella Studio samt platsbesök hos kunder och byggarbetsplatser. 

Anställning: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde omgående. 

Kompetens: ArchiCAD eller liknande, Photoshop och SketchUp. Inget krav men meriterande är kännedom för Excel.

Välkommen med din ansökan märkt "Inredningsarkitekt/designer" till work@mariellastore.se