Karriär

mariella.fritidsfabriken.f

Som ett växande företag utvecklas vi alltid, strävar alltid efter förbättring och försöker alltid rekrytera passionerade, ärliga, kreativa och hårt arbetande individer till vår verksamhet.

Mariella Interiors är ett familjeföretag som grundades 1978, en verksamhet med lång och gedigen kunskap och erfarenhet. Som en person i vårt team är det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekter av vår affärsverksamhet – Vill du bli en i vårt team?

Vi letar inte i första hand efter erfarenhet, men passion är ett absolut måste. Om du delar vår kärlek till design, uppskattar vackra saker och har känsla för service utöver det vanliga, skulle vi gärna höra från dig. Vänligen maila oss ditt brev och CV till work@mariellastore.se


E-COMMERCE PRODUCT ASSISTANT (EXTRA)

Mariella Interiors är ett familjeägt inredningsföretag som grundades 1978, en verksamhet med lång och gedigen kunskap. Som en person i vårt team är det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Vi är ett litet tajt team med stora drömmar och visioner därför är det viktigt att du trivs i en mindre grupp samt förstår att kommunikation är A & O. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekter av vår affärsverksamhet

Som e-commerce product assistent är du med och formar Mariella Interiors e-handelsplattform som dagligen utvecklas, utformas och slår upp portarna för nya kunder både nationellt och internationellt. Du är ansvarig att publicera och sätta tonen för trender och sortiment både genom bild och text.

Du kommunicerar med våra kunder genom flera digitala kanaler såsom sociala medier, nyhetsbrev och har en dialog med kunder via mail. Du är mycket noggrann vad gäller personlig service och strävar efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Hos oss får du möjligheten att växa både inom yrket samt som person, vi värdesätter och värnar om initiativtagande samt frihet under ansvar. Det finns möjlighet till att jobba hemifrån samt flexibla timmar.

Formella krav

Du har ett intresse för e-handel, digitala plattformar samt heminredning.
Du har baskunskaper inom Adobe programmen
Du är noggrann, ansvarsfull men effektiv och har ett sinne för struktur och organisera.
Du är i största mån självgående.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift (engelska och svenska).
Det är en merit om du har en vana att jobba med foto, digitala plattformar, Google Analytics samt SEO.

Anställningen är en timanställning där vi önskar att du kan jobba 1-3 dagar i vekckan, möjlighet till tillsvidareanställning finns. Tillträde omgående.

Skicka in CV och personligt brev till amanda@mariellastore.se, märk mailet med “E-commerce Product Assistant”. För frågor angående tjänsten kontakta amanda@mariellastore.se