VISAR 1-24 (46)1 2 Sista 100 per sida

Missoni Home

MISSONI HOME

Typiskt för Missoni Homes produkter är färgglatt och randigt såväl som deras unika zick zack-mönster. Denna mix har blivit lite av Missonis signum. Oavsett om du ligger på stranden med ett av Missonis färglada badlakan eller bara vill pigga upp badrummet med en lyxig känsla så gör varje produkt från Missoni stor skillnad i vardagen med inredning som sticker ut. 

MISSONI HOME HOS MARIELLA INTERIORS@

På Mariella@ hittar du ett brett men noga utvalt sortiment av Missoni Home i form av läckra handdukar, plädar, morgonrockar, sängkläder eller kuddar i färgstarka & spännande varianter och mänster. Missonis produkter livar upp vardagen med sina textilier och med en design som sticker ut. 

MER OM MISSONI 

Idag drivs Missoni Home av Ottavia och Rositas barn, som alla växt upp tätt inpå deras vardagliga kreativa yrke. Alla tre har ärvt föräldrarnas känsla för form och färg och ligger själva bakom en stor del av sortimentet.

Missoni Home är en upptappning och förgrening av modehuset Missoni som grundades 1953 av paret Rosita och Ottavio. Varumärket missoni home blev till först 30 år efter modehuset hade öppnat, och nu med fokus på inredningstextilier och möbeltyger som har blivit väldigt populärt. 

År efter år lanserar Missoni nya kuddar, kuddfodral, plädar, handdukar och badlakan med spännande och färgglada mönster som gång på gång tar designvärlden med storm. Deras val av både färg och mönster har ett starkt uttryck av exklusiv italiensk design och vi på Mariella ser alltid fram emot att fylla på våra hyllor och vårt utbud med deras härliga produkter som minst sagt sticker ut