VISAR 1-24 (225)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Fornasetti

SÄTT STILEN MED FORNASETTIS UNIKA PRODUKTER

Sätt stilen i hemmet med Fornasettis unika möbler, föremål och inredningsdetaljer. Alla detaljer från Fornasetti är "handmade" där samtliga objekt följer ett unikt bildspråk och med tydligt dekorativa detaljer. 

ANRIKA ITALIENSKA FORNASETTI

Fornasetti är ett anrikt italienskt varumärke som sedan början på 1900-talet skapat vacker design med surrealistiska inslag. Mariella är en av två utvalda återförsäljare i Sverige som har exklusiva rättigheter att sälja Fornasettis kompletta sortiment av keramik, belysning, möbler och textilier.

FORNASETTI - PRODUKTION OCH SORTIMENT

Varje enskild produkt tillverkas varsamt i Fornasettis ateljé utanför Milano där avancerat hantverk är en stor del av produktionen. Bland Fornasettis sortiment finns numrerade upplagor som kan komma att tillhöra morgondagens antikviteter. Ett av fornasettis mest populära teman, det mest kända, är med den italienska 1800-talsoperadivan Lina Cavalieri. Leende, gråtande, blinkande  finns hon numera på allt från doftljus till kuddfodral och tallrikar. 

PIERO FORNASETTI

Piero Fornasetti föddes 1913 och var både skulptör, målare, formgivare och tryckare i ett. Med ett nästan overkligt driv och energi skapade Piero Fornasetti hela 13 000 varianter av paraplyställ, tallrikar, kaffekoppar, skåp, brickor och även brevpressar. här kan du läsa mer om Piero Fornasetti 

FORNASETTI HOS MARIELLA

Det är ett fåtal företag i Sverige som får chansen att stå som återförsäljare av fornasettis produkter, vi är en av dem. På Mariella erbjuder vi ett utbud med väl utvalda produkter från Fornasetti för en bra mix och stil. Hos oss hittar du bland annat Fornasetti tallrikar - Fornasetti möbler - Fornasetti Detaljer - Fornasetti doftljus Fornasetti tapeter - Fornasetti textiler - Fornasetti paraplyställ.