Karriär

mariella.fritidsfabriken.f

Som ett växande företag utvecklas vi alltid, strävar alltid efter förbättring och försöker alltid rekrytera passionerade, ärliga, kreativa och hårt arbetande individer till vår verksamhet.

Mariella Interiors är ett familjeföretag som grundades 1978, en verksamhet med lång och gedigen kunskap och erfarenhet. Som en person i vårt team är det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekter av vår affärsverksamhet – Vill du bli en i vårt team?

Vi letar inte i första hand efter erfarenhet, men passion är ett absolut måste. Om du delar vår kärlek till design, uppskattar vackra saker och har känsla för service utöver det vanliga, skulle vi gärna höra från dig. Vänligen maila oss ditt brev och CV till work@mariellastore.se

INREDNINGSSÄLJARE EXTRA - TILL MARIELLA STORE 

Mariella Interiors är ett familjeägt inredningsföretag som grundades 1978,en verksamhet med lång och gedigen kunskap. Som en person i vårt teamär det viktigt att vara flexibel, positiv och ständigt ha en hunger för att lära sig mer. Vi är ett litet tajt team med stora drömmar och visioner därför är det viktigt att du trivs i en mindre grupp samt förstår att kommunikationär A & O. Våra medarbetare värderas, uppmuntras och ingår i alla aspekterav vår affärsverksamhet.

Just nu söker vi dig som vill jobba extra i vår butik. Vi söker dig som kan jobba 1-3 dagar. Du behöver vara tillgänglig minst två helger i månadensamt under jultider. Som butikssäljare på Mariella kommer du först och främst hjälpa våra kunder i butik. Du ansvarar även under dina passför städning av våra ytor,kassa samt upplock och avstämning av inleveranser. Hos oss är det mycket viktigt att du har en hög servicekänsla, alltid seroch tar emot våra kunder på bästa sätt. Vi värdesätter att du har visstintresse, öga för inredning samt erfarenhet av butiksarbete och/ellerinredning. Du har en hög arbetsmoral samt är flexibel och kommunikativ.Du har en gymnasieexamen och är flytande i tal och skrift i svenska.Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller efter överenskommelse.