Tapeter

EXKLUSIVA TAPETER FRÅN PIERO FORNASETTI

Det är svårt att inte älska dessa exklusiva och unika tapeter som är skapade av designikonen Piero Fornasetti, allafall om du frågar oss på Mariella. Med sina unika mönster och symboler kombinerat med nishade färger blir dessa Fornasetti tapeter som konst på väggen, bokstavligt talat. Utöver sina färger och symboler finns även flera tapeter med design som påminner grekisk/romersk stil, något som Piero var vädligt influerad av.Det här är exklusiva tapeter när de är som bäst. 

FORNASETTI TAPETER HOS MARIELLA

Fornasettitapeterna hos Mariella tillverkas idag på licens av det exklusiva tapetvarumärket och producenten Cole & Son i London där alla dessa verk är från Fornasetti. Kollektionerna Fornasetti och Fornasetti II har båda varit stora succéer hos oss. Vi tycker om alla våra Tapeter från Fornasetti men för att nämna några exempel på populära tapeter hos oss så har vi Nuvolette Pearl med sitt stormande himlalandskap, Aquario Seafoam med sina fantasifulla fiskar eller Macchine Volanti med sina luftfarkoster, samtliga tapeter finns i flera färgval. 

Vill du sticka ut och sätta en känsla av ett exklusivt, unikt hem så är dessa exklusiva tapeter från Fornasetti helt rätt. Beställ din Fornasetti tapet online, enkelt och fraktfritt. Har du några frågor om våra tapeter från Fornasetti så är du alltid välkommen att göra av dig till oss. när du väl köpt en fornasetti tapet som kommer du förstå den känslan vi pratar om på Mariella. Välkommen in till vår butik i Borås eller köp din fornasetti-tapet enkelt online.