TRE KVINNOR – EN MÅNGFALD AV UTTRYCK

Tänk dig tre kvinnor. Tre kvinnor med stor kunskap om design och inredning. Tre kvinnor med drivkraft och integritet. Addera en cocktail av kaxighet, ödmjukhet och entreprenörskap som gått i arv i tre generationer. Det är Mariella Interior.

Mariella* startades av Hjördis Jonsson 1978. Då en exklusiv butik för inredningstextilier. Borås var precis som nu en av Europas viktigaste metropoler och mötesplatser för textil och mode. Mariella blev snabbt ett namn för alla med intresse för de bästa textilierna och starkaste varumärkena. Verksamheten växte och flyttade till centralt läge i Borås. Erbjudandet kompletterades med hela rummets inredning – textil, möbler och accessoarer. Butiken blev granne med vårt projektkontor för privata och offentliga inredningskunder. Med stort tryck från kunder runtom i Sverige dök webbshopen upp.

Idag drivs Mariella av Hjördis dotter Pia och hennes barnbarn Amanda. Fokus ligger fortfarande på att erbjuda det bästa, det trendigaste, det ännu inte upptäckta. Kort sagt: Det du bara hittar hos Mariella.

* Många frågar om namnets historia. Mycket enkelt; en skön förening av 1970-talets två ledande varumärken – Marimekko och Tampella.