Tjänster

Mariella Interiors erbjuder tjänster och personlig service inom ett flertal olika inredningsområden. Du kan kontakta oss för bokning av allt ifrån inredningstjänster och konceptförslag till privata visningar eller allmänt goda inredningsråd.

Inga inredningsprojekt är oss främmande. Mariella Interiors har utformat allt från privata lägenheter i Monaco och London med specifika önskemål till skräddarsydda inredningar för offentliga miljöer. Vare sig det handlar om måttbeställda gardiner, specialbyggda sidobord eller en skräddarsydd komplett inredning innebär ett samarbete med oss fokus på ett helhetskoncept, allt för att du som kund ska få det bästa resultatet och en utformning av miljöer som passar just dig.

Välkommen att boka ett första möte på info@mariellastore.se för stora som små projekt.

Är det inte dags för ett helt projekt ännu utan önskas endast råd om vilken matta, kuddar, bord eller lampa du ska välja för att få till det sista hjälper vi dig gärna. Skicka bilder på ditt hem till info@mariellastore.se så kommer vi med förslag kring vilka produkter som vi anser skulle passa in.